Sampo Idstam

STOTT PILATES® Full Certification  /  ZEN•GA™ Qualified Instructor  / SPS - Spiral Stabilization Trainer / Modern Nordic Walking Master Trainer.

Sampo valmistui musiikin maisteriksi Sibelius-Akatemiasta 1999. Musiikin ja tanssin kautta hän tutustui Body and Mind -tekniikoihin, innostui Pilates-menetelmästä ja perusti PilatesHelsinki -studion 2005. Sampo on perehtynyt  STOTT PILATES® - menetelmään Suomessa, Lontoossa, Torontossa sekä Spiraalistabilaatioon Prahassa useiden kouluttajien ohjauksessa. Hän on erikoistunut lihastasapainon ja ryhdin parantamiseen, jotta keho voi tuottaa voimaa optimaalisella tavalla. Hän opettaa asiakkailleen modernia kävelytekniikkaa, joka itsessään pitää kehoa kunnossa ja rennossa ryhdissä. Sampo on ammattitaitoinen, kokenut, luotettava ja kannustava opettaja. Hän ohjaa tunteja suomeksi ja englanniksi.


Hely

Hely Järvinen

STOTT PILATES® Full Certification / Pilates Foundation UK Certified instructor in Comprehensive Mat and Equipment.

Hely on valmistunut tanssitaiteen maisteriksi Teatterikorkeakoulusta 1996. Valmistuttuaan hän toimi tanssijana useiden eri tanssiryhmien mukana Isossa-Britanniassa. Tanssijana Hely kiinnostui yhä enemmän siitä, kuinka keho anatomisesti toimii ja kuinka pysyä terveenä tanssijan ammatissa. Vuosina 2002-05 Hely opiskelikin Pilates-ohjaajaksi Lontoossa Pilates Foundation UK -Comprehensive Mat and Equipment -koulutuksessa. Hely ohjaa Pilatesta päätoimisesti ja lisäkouluttautuu jatkuvasti. Helyn tavoitteena on auttaa oppilaitaan ymmärtämään omaa kehoaan, mitä esimerkiksi syvät lihakset ovat, mistä liike lähtee ja kuinka hengitys vaikuttaa tähän kaikkeen. Näistä perusasioista syntyvät haastavat harjoitukset, mutta samalla myös liikkumisen turvallisuus, helppous ja ilo. Kolmen pienen lapsen äitinä Hely ohjaa myös mielellään raskaana olevia ja synnytyksestä toipuvia sekä äiti-vauva Pilatesta. Tunnit ovat suomeksi ja englanniksi.


Säde

Säde Kajovaara

Certified Pilates Studio Teacher in comprehensive Mat, Cadillac, Reformer and Wunda Chair. Trained and certified by Pilates Professionals International.

Säde Niemi on valmistunut tanssinopettajaksi (Savonia AMK) 2004 ja tanssitaiteen maisteriksi 2013 (Teatterikorkeakoulu). Pilates-opettajakoulutuksensa hän suoritti 2005-2007 Pilates Place Lahdessa mentoristudionaan Pilates Place Southwest Lontoossa. Säde työskentelee monipuolisesti tanssin ja Pilateksen parissa ja kokee, että ne täydentävät toinen toisiaan. Säteen opetuksen kulmakiviä ovat kokemuksellinen lähestymistapa kehoon ja liikkeeseen sekä aito kohtaaminen asiakassuhteessa. Opettajana hän on kokenut, ammattitaitoinen ja valoisa.



Emmi

Emmi Nevala

Certified Pilates Studio Teacher in comprehensive Mat, Cadillac, Reformer and Wunda Chair. Trained and certified by Pilates Professionals International.

Emmi Paavola on valmistunut tanssijaksi Tampereen konservatoriosta 2006. Pilates-opettajakoulutuksensa hän suoritti 2006-2008 Pilates Place Tampereella mentoristudionaan Pilates Place Southwest Lontoossa. Emmi ohjaa Pilatesta päätoimisesti ja käy aktiivisesti ulkomailla jatkokoulutuksissa. Hän on harrastanut monipuolisesti erilaisia liikuntalajeja, mutta innostui erityisesti tanssista. Tanssin kautta löytyi myös Pilates. Pilates tuo kehoon hallintaa, vapautta ja hengittävyyttä. Samalla löytyy myös voiman ja venyvyyden tasapaino. Pilates yllättää ja palkitsee harrastajansa. Kehon ergonominen käyttö on haastavaa, mutta rennon ryhdin ja oikean kehonlinjauksen löytyessä kehosta tulee hallittu ja olosta ihanan kevyt. Tätä lajia ei voi muuta kuin rakastaa! Opettajana Emmi on ammattitaitoinen, iloinen ja innostava. Hän ohjaa suomeksi ja englanniksi.


Terhi

Terhi Tohni

Somatic Pilates -ohjaaja, Comprehensively Trained Pilates Teacher of Lolita´s Legacy, Mat System, Apparatus System I, System II, System III.

Terhi on liikkunut eri tavoin koko elämänsä ajan. Uusi näkökulma liikkumiseen ja omasta terveydestä sekä hyvinvoinnista huolehtimiseen on löytynyt vasta myöhemmin, kun oma terveys oli vaakalaudalla. Pilates teki häneen lähtemättömän vaikutuksen, jättäen samalla kokemuksen sen kuntouttavasta voimasta. "Pilates tekee hyvää ihan jokaiselle, se on hauska ja palkitseva tapa pitää itsestään huolta." Aiemmalta koulutukseltaan Terhi on tradenomi. Kokemusta toimistotyön kiireestä ja istumisesta kaikkine sivuvaikutuksineen siis löytyy.

Vuosien pilatesharrastus auttoi häntä löytämään oman polkunsa, joka muodostuikin Pilatespoluksi. Somatic Pilates -ohjaajaksi hän valmistui vuonna 2013 ja Lolita's Legacyn matto -sekä laiteopettajapätevyyden hän sai vuonna 2016, opiskeltuaan 1,5 vuotta Pilates Place Tampereella. Terhi päivittää ammattitaitoaan jatkuvasti alan koulutuksissa. Viimeisimpänä Somatic Stretching -ohjaajan koulutus. Terhi rakastaa Nia-tanssia sekä hakee inspiraatiota erilaisista kehonhuoltolajeista, kuten TimeLessBodysta. "Pilates on yksi parhaista asioista elämässäni ja tiedän, etten koskaan lopeta sen harrastamista." Tämän tunteen hän haluaa jakaa myös asiakkaittensa kanssa. Ohjaajana Terhi on ammattitaitoinen, lempeä ja kannustava.

 

Emma

Emma Holopainen

Emma valmistui fysioterapeutiksi vuonna 2009, mutta nuoruuden urahaaveet veivät kuitenkin yliopistoon yleisen ja aikuiskasvatustieteen opintoihin, jotka toivat mukanaan erilaisia työkuvioita. Emma on harrastanut liikuntaa eri lajien muodossa koko ikänsä, ja Pilateskin tuli hänen elämäänsä ensin harrastuksen muodossa. Lajin hienous vakuutti nopeasti, sillä Pilateksen periaatteet ja kehon luonnollisen liikkeen tavoittelu tukevat hyvin fysioterapeuttista näkemystä siitä, kuinka liike syntyy mahdollisimman ergonomisesti. Halu jakaa pilatesharjoittelun hyödyt synnytti hyvin pian ajatuksen hakeutua Pilates-opettajakoulutukseen, jonka hän aloitti vuonna 2014 Tampereella. Keväällä 2016 Emma valmistui Third Generation Pilates Teacher -koulutuksesta, ja on siten Comprehensively Trained Pilates Teacher of Lolita’s Legacy. Emma kokee Pilates-opettajuuden olevan enemmän kuin pelkkää liikkeiden ohjaamista, ja haluaa auttaa asiakkaitaan löytämään kokonaisvaltaisen hyvän olon. Kiinnostus Pilatekseen ja kehon tuottamaan liikkeeseen lisääntyy päivä päivältä ja Emma kouluttautuukin säännöllisesti syventääkseen ymmärrystä.

Varaa tuntisi kalenterista!

Yksityistunnit / Private Sessions Ryhtianalyysitunti / Postural Analysis 75min, 85€

Yksityistunti / Private Session 60min, 75€

5 yksityistuntia / 5 Private Sessions 5x60min, 360€, sis. ryhtianalyysin ja kotiharjoitusohjelman

Varaukset / Reservations
info(a)pilateshelsinki.fi

Reformer-laiteharjoittelu

Tutustu harjoitteluun »


Toiminnallisuuteen liittyvä uusin tieto. 

Lue lisää »