Laitepilates- ja Circuit-ryhmätunnit

Laitepilatestunneilla harjoitellaan reformer- ja half cadillac-laitteilla. Reformer on pilateslaitteista tunnetuin; siinä on kiskoilla liukuva vaunu ja se toimii jousivastuksilla. Half cadillac -harjoituksia tehdään työntötangolla, rullaustangolla, jalkajousilla ja käsijousilla. Laitepilatesharjoittelu haastaa koko kehon hallintaa ja vahvistaa kaikkia kehon lihasryhmiä tasapainoisesti. Jousivastuksilla treenaten saadaan jalat ja käsivarret aktiivisesti mukaan ja yhdistettyä vahvaan keskivartaloon.

Laitepilatestunneilla mobilisoidaan selkärankaa kaikissa liikesuunnissa sekä tehdään paljon lonkka- ja olkanivelien sekä hartiakaaren toimintaa tasapainottavia harjoituksia. Laiteharjoituksissa lihakset aktivoituvat luonnollisesti ketjuuntuen ja vahvistuvat ylläpitämään nivelien turvallisia asentoja, siksi laitteet sopivat erityisen hyvin myös kuntouttavaan harjoitteluun. Reformer-repertuaariin kuuluu myös hyppylautaharjoituksia, jotka kohottavat sykettä, parantavat kestävyyskuntoa ja ylläpitävät luuston terveyttä.

Voit aloittaa laitepilatesharjoittelun yksityistunneilla tai 75 minuutin laitepilates intro -kurssilla, joissa opit harjoittelun perusperiaatteet sekä laitteiden turvallisen käytön.

Laitepilates Intro 75min

Kurssilla tutustutaan laitteiden käyttöön sekä harjoitellaan rauhallisella tempolla valmistavia ja perustason harjoituksia. Opit laitteiden vastusten säädön sekä henkilökohtaiset lähtöasetukset. 

Laitepilates-ryhmätunnit, kesto 60 min

Viikkotunneilla treenataan monipuolisesti perus- ja keskitason harjoituksia. Jokainen tunti sisältää lämmittelyn, jalkatyön ja soutuja eri suuntiin. Osallistumisen edellytyksenä on laitepilates intro kurssin tai yksityistunneilla käyminen. Ryhmien koko on max. 7 osallistujaa, mikä takaa yksilöllisen ohjauksen ja turvallisen ja tehokkaan harjoittelun. Tervetuloa!

Circuit-ryhmätunnit, kesto 60 min

Tunneilla harjoitellaan kaikilla pilateslaitteilla (Reformer, Cadillac, Tuoli ja Tynnyrit). Circuitissa jokainen harjoittelee oman henkilökohtaisen tarpeensa mukaan ja siksi harjoitteet ja käytetyt laitteet vaihtelevat osallistujien kesken. Näille tunneille tullaan useimmiten yksityistuntien kautta jatkamaan henkilökohtaista harjoittelua pienryhmässä ennen ryhmätunneille siirtymistä. Ryhmän koko on max. 4 osallistujaa.

Sivumme käyttää evästeitä.